Friday, June 08, 2007

Primeres lliçons del Gran Jefe

Lliçó 1.

No sortir al carrer previ a revisar si dins dels pantalons queden els mitjons del dia anterior.
Sovint, als primers passos direcció l'oficina, rellisquen penosament per la vora del pantaló deixant el seu ridícul cadàver fosc o, pitjor, a rombes espatxurrat a l'ascera.

Lliçó 2.

Per molt que un calculi la distància més oportuna, per més que se situi en el punt vertical estratègic exacte; mai aconseguirà veure-li les calces a la morena de cames broncejades i minifalda de vèrtig que s'aferra a la barana corredissa de les escales mecàniques uns metres més amunt. O, més senzill, la primavera mata!.

4 comments:

sita trixie said...

Te estás jugando las pelotas porque, supongo que esa morena a la que intentas verle las braguitas y de paso lo que se tercie no soy yo. Mayormente porque ni yo misma recuerdo la última vez que me puse falda. Ni bragas. Juas.

Xavi said...

has picao, sita trixie. Seguro que este post era una provocación para que te dignaras a participar en los comments.
Ah, yo tampoco recuerdo la última vez que me puse falda. Ni bragas. Juas.

pots said...

sita trixie, don serra... ORDEN Y DECORO...
Si este post iba de bragas esperen a ver el siguiente... NORES LÚBRIQUES ENSENYANT SES NATGES!!!!
JARRRR

viulautopia said...

Mr Pots vuelve a la andadas! Molt bé escribà, ara entenc el motiu capciós i ombrívol que t'allunyava de l'escriptura onírica... prou i massa es sommia quan la primavera obre els pètals de la líbido y ens exposa als escots vertiginosos y les pells brunes a mig tustar. I l'estiu es llarg company, paciència... aquí però el fred apreta encara...
con todo el más pulcro y fiel respeto a sitas trixies y doñas, por supuesto!
petons a les natxes